Sköldkörteln spökar igen

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;

Den här sköldkörteln.

Jag har sedan en tid tillbaka varit sjukt trött, haft ont i kroppen, humörsvängningar, sjukdomskänslor, frossa , feber känningar trots ingen feber, sämre immunförsvar, stress, huvudvärk, små blödningar etc..

Precis samma symptom som jag hade för ett år sedan som visade sig att jag hade utmattade binjurar och en illa däran sköldkörtel. Samt kanske borrelia.

När jag blev gravid med Maja så fick jag avsluta kuren emot borelia. Ett speciellt te jag skulle dricka dagligen samt stevia droppar. Tydligen var det ingenting man skulle inta under en graviditet.  

Däremot var sköldkörtel och binjurar ifrån nötboskap helt okej så jag fortsatte med dom fram till juli då jag kände mig bra. Så jag var dum nog att sluta tvärt med dom.  

Efter förlossningen blev jag sämre igen och jag har verkligen inte mått bra. Jag mår fortfarande inte bra. 

Så nu käkar jag dessa tabletter igen som jag beställer för ca 1000:- varje månad ifrån England. Sen har jag bokat in ett besök i uppsala den 30 december hos Eva Lena trulsson igen för en närings och frekvens analys. Ska bli en lättnad att komma iväg.  

(null)

Här om dagen slängde jag i lite mera starka färger och körde i en blekning utav utväxten. Att fixa sig gör mig otroligt mycket piggare med i kropp och knopp. 

Jag har även valt att ha begränsad skärmtid med sociala medier mellan 19-09 , alltså sammanlagt 14 timmar på dygnet för det blir som en inte stress av att hela tiden uppdatera , slö skrolla och få notiser plingandes. 

Beroende på hur Maja somnar om kvällen så försöker jag sova runt 21 tiden. Ibland blir det senare såklart. Men för det mesta tar Dennis henne isf på kvällen så jag kan sova en timme extra. Jag tar henne om nätterna eftersom jag ammar henne. Sen tar han Ida om morgonen så jag och Maja kan sova en timme extra.  

(null)


Försöker även vara ute på promenader speciellt de soliga dagarna. Tanka på med D vitamin. Även den friska luften gör otroligt mycket. 

(null)

Turligt nog fick vi tag på en begagnad Emmaljunga syskonvagn av en gammal vän ifrån gymnasiet som bor här i byn. Betydligt smidigare och lättare att ta med sig ungarna med ut på en promenad. 


Men nog om det. Jag ser fram emot att komma iväg till Eva Lena. Reda ut det här med kroppen. Men att vakna med stress och somna med stress gör det hela inte bättre. Så först skärma av mig lite ifrån sociala medier. 


För dig som är nyfiken på Eva Lena så hittar du länken HÄR ! Rekommenderas starkt ! Kommentera inlägget här :