Jag kan misslyckas emellanåt jag med.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Det var en följare på Instagram som skrev till mig när jag var missnöjd att även solen har sina fläckar och så är det absolut. Bästa ordspråket jag hört på länge. 

Vad vad jag missnöjd med då kanske du undrar? 💭 

Två semineringar av kvigor. Man ska gå på magkänslan alltså. Skulle seminera tre kvigor varpå en inte var brunstig trots 21 dagar sedan senaste semineringen och en topp på kurvan på mätaren. Den andra var omöjlig att seminera trots klockren brunst. Kasserade dosen och gav upp. En dyr jävel dessutom. 

Men bara att ta nya tag. Ibland misslyckas jag också trots hundratalet semineringar under dessa 10 år jag hållit på. Eller blir det tusentals kanske ? 🤔 

(null)

En av kvigorna jag seminerat denna vecka är 642 Häckle Tuxina. En dam som är Tuxedo x Fanfani. En montebeliard korsning. Seminerades med nytillskottet Preference som vi lagt ner i kärlet. 

(null)


För övrigt älskar jag Tuxedo kvigorna. Bra ben och riktigt din i typen. 

Annars blev jag tokig i förrgår då jag insåg att jag haft nästan omlöp på alla kvigor jag påbörjat i oktober månad. Så surt eftersom det känts bra. 

(null)

Det har varit dåligt med uppdateringar i sociala medier känns det som. Men att ha en tvååring och en 6 veckors bebis som haft väldans problem med magen från och till har tagit sådan tid så det inte är klok. 

En trött mamma med för lite sömn emellanåt och som även ska hinna seminera en del och sköta lite smått tar sin tid med. 


(null)

Just nu kikar den äldsta på Bolibompa och den minsta har sovit så här i snart 30 minuter. Jag har halsont och hosta. Lite feber känningar och huvudvärk. Hoppas det ger med sig. 


Kommentera inlägget här :