Jag ska erkänna...

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Okej jag ska erkänna en grej. 

Idag har varit en ledig dag ifrån kor och kalvar. Det har faktiskt varit riktigt skönt. Speciellt efter en jobbig natt med lillan som vaknat från och till var och varannan timme. Tänderna eller en period, vettetusan. 

Så dagen har bestått av en dam som ville upp vid 4, lyckades få henne att somna om var 30:e minut typ. Gick upp vid 6 när Dennis åkte till jobbet. Grinig unge. Kaffe till mamman. Hon ville inte ha gröt. Ännu mer grinig. Gnuss i ögonen. Sen somnade hon ifrån halv 9, till 10. Lika så mamman.

Sen begav vi oss ner till ladugården bara för en kopp kaffe eller två. Lite mys med mamma och pappa. Diskussioner och prat. Sen iväg till Elin och Tyra för ännu mer kaffe och att socialisera sig. 

Dock hade båda griniga ungar så blev kanske inte den bästa socialiseringen , men bara att vara med varandra gör mycket i vardagen. En vän jag kommit väldigt nära.

Hem för att fixa med att slänga grovsopor på återvinningen med Dennis, iväg för att handla och hem för att äta.

En fortfarande grinig tösabit. Jag fixade henne för kvällen och Dennis la henne för kvällen. 

En sådan där dag som bara gått som den velat. 

(null)

Det är sådana här dagar man behöver emellanåt så man Orker med dagar som dessa ovan ☝🏻

Vill passa på att tacka er för alla tips och feedback i föregående inlägg nedan. Vill även tacka alla fina ord om gårdagens inlägg om att bromsa i tid.

Ni är så fina allihop! 😭❤️

Nu sova. Imorgon vankas ett pass med lillan hos korna. Och jag hoppas innerligt att det går lika fint som sist. Hoppgungan är plan B!