Hur går det med kalvstallet egentligen ?

Det här med att renovera kalvstallet stod stilla en tid. Det har varit ett sjå för min del att kunna få luckor och skapligt med tid för att hinna med det som ska göras i kalvstallet.

Det har inte varit lätt att ha med lillan som inte är riktigt nöjd i vagnen och som inte riktigt vill sitta kvar där. Den tid jag fick till övers kanske var 20-30 minuter hit och dit. Man hann liksom sätta igång innan man fick avbryta igen. Hackigt som tusan med andra ord.

Men ! Efter 2 veckor med inskolning hos dagmamma körde vi igång med de riktiga tiderna under gårdagen. Och jag är helnöjd. Och lillan med dessutom.

Jag slipper vara frustrerad utav att inte hinna någonting och lillan är super nöjd av att få leka med andra ungar. Mindre nöjd när vi lämnar henne, men det hysteriska grinet går över efter typ 10 sekunder.

Men tillbaka till kalvstallet.

Som sagt det har tagit tid. Turligt nog har vi T och C som hjälpt till såklart med att tvätta och skrapa halva delen av stallet. Samt spolat rent alla kalvboxar.

Igår började jag måla väggarna. Det är nästan som att jag skäms över att visa upp hur det såg ut före efter det att vi skrapat av väggarna. Det behövdes verkligen fräschas upp!

Men tiden har inte riktigt funnits där med en hel del privata händelser som börjar succesivt reds ut sig …Vi bestämde att det skulle målas i färgen grön, lite mint grön ungefär. Och när det rollades på gav det en omedelbar effekt med att det såg mycket roligare ut och mycket mer hemtrevligt.

Sakta men säkert händer det grejor och jag är lättad över att kunna jobba ordentligt igen utan en missnöjd unge.

Det kommer bli bra det här när det är klart ! Bara lite finlir med pensel upptill .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s