Så otroligt tacksam.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Men jag är så otroligt tacksam.

Att ha en sambo som ställer upp med diverse saker som har med korna och ladugården att göra. Att mamma och pappa ställer upp och passar lillan när jag ska seminera eller liknande. Att ha svärisarna som ställer upp så vi får avlastning och kan hinna med jobb, hus och att få egentid emellanåt.

Så otroligt jävla tacksam ❤️

Igår var jag, lillan och Dennis iväg till svärisarna på kräftskiva. Goda pajer, kaffe och kaka , samt kräftor. Vin (alkoholfritt för min del) och annan dryck. Kom hem 12 inatt, utan lillan som somnade där borta och fick sova kvar.

Vaknade imorse. 08.45. Sovmorgon. Skulle iväg och seminera. Somnade om. Vaknade 10 utav att pappa ringde och berättade att han hade seminerat 475 Heart (Kerrigan x Vh Brilon x Törlan) med könssorterad Piston. Guldvärt !

Talade även om att 17 och 246 var brunstig och igång. Såg flytning här om dagen så hade mina aningar att de snart skulle bli aktivitet på dessa damer.

Eftersom vi varit barnfri idag så har Dennis fixat med att panela en del av den sista delen av huset. Jag har kunnat plocka undan här hemma (såg ut som 7 svåra år med grejor överallt och ingenstans. Grus, hår och dammtussar lite här och var. Ingen ovanligt här hemmavid.) , dammsugit, torkat golv, tvättat och bara liksom skött om hemmet. Även bäddat rent i våran säng och lillans.

För ovanlighetens skull körde jag kvällens pass tillsammans med E ikväll. Har gått fint. 2 timmar och 15 minuter senare kunde jag stänga av vakuumet och börja spola av ordentligt. Vid 19 slog jag igång disken och laddade en dos för att seminera.

Var helt hundra på att 246 Nippran lugnat sig, men icke. När jag kom ut såg jag hon och andra långt borta i lösdriften rida runt och var helt crazy. Var bara att kassera dosen.

Så imorgon har jag att göra. Jag ska seminera dessa damer ;

  • 246 Nippran . Vh Mandel x Satsi. Tredje kalvare. 8998 kg mjölk och 10446 kg ecm.
  • 390 Motti. Första kalvare. Masterpiece x Vh Osmus. 8125kg mjölk och 8919kg ecm.
  • 255 Polly. Fjärde kalvare. Dreamer x VR Viggo. 8373kg mjölk och 8818kg ecm.
  • 531 Frassa. Kviga. Capital Gain x Shottle.
  • 525 Skrållan. Kviga. Folklorist x Josef F.

Nu sova. Imorgon vankas veckans handling (går från och med imorgon på kostschema), seminering och bök i ladugården, promenad, lite ärenden och gymmet med Elin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s