2 veckors ledighet.

Okej, där ljög jag en liten gnutta.

Det blev nämligen 2 veckors ledighet och en seminering mitt i allt. Så i stort sätt ledig, bara en liten mini gnuttas jobb hos korna.

Nu kanske ni undrar vars jag hållit hus någonstans ? Jag valde nämligen att stänga ner sociala medier en skvätt och bara vara ledig.

Jag, Dennis och lillan drog iväg norröver till stugan i Västerbotten. Så otroligt skönt. Allt är så tyst och lugnt där uppe. Man är mitt ute i ingenstans.

Vi var där tillsammans med svärisarna, Dennis farmor och hans bror med respektive. Har umgåtts, fått avlastning med lillan, ätit och druckit gott, varit på marknad, spelat spel, fiskat och liksom bara haft semester.

Dagen innan vi skulle hemöver så åkte jag och Dennis iväg till en vän sisådär en timme bort som också har kor. Var där en stund, pratade om allt som kom upp i skallen och drack kaffe. Så himla guld. Hon ger så mycket energi .

Hemöver resan gick faktiskt bra. Lillan sov sista 3 timmarna hem. Aldrig hänt. Så ingen gnällig dam.

Det var skönt att komma hem, trots det att ångesten och nedstämdheten tog vid en sväng. Eller ett par dagar. Har gråtit, haft panik, mått skit, varit frustrerad och bara tom.

Jag får bara acceptera att jag mår så här ibland. Det är okej att må dåligt i perioder. Det är livet liksom.

Men nu är jag tillbaka på sociala medier för att dela med mig om livet bland korna för er.

Publicerat av

Är du intresserad av lantbruk så är detta en blogg att definitivt följa med i, vare sig om du är involverad i branschen eller inte. Inga lögner, bara glasklar sanning. Mitt namn är Lina, en snart 29 årig bonnjänta ifrån södra Norrland. Är sambo med Dennis och mamma till Ida född September 2018. Driver tillsammans med familjen och ett par anställd a en mjölkgård med ca 130 mjölkade kor. Startade upp sensommaren 2011, tidigare hade vi kött produktion med ca 180 årstjurar. Vi brukar ca 200 ha åkermark, därav 1/6 helsäd med vårvete och åkerböna. Har även 4 vallhundar utav rasen bordercollie som hjälper till med de dagliga arbetet hos korna. Hoppas du följer med i min vardag i både medgång och motgång. Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s