Planer med Dennis.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Ännu en gång gick det inte riktigt som planerat. Hade liksom tänkt att jag skulle lagt mig i god tid för en bra natts sömn. Har märkt på senare tid (eller bara inte velat insett det förut) att jag är bra mycket piggare om jag somnar i skaplig tid om kvällarna. Vissa kvällar har jag lagt mig runt nio för att jag ska orka med. Speciellt när jag kör dubbla mjölk pass. Som idag. Och imorgon. 
 
 
 
Sen hade jag ju planer med Dennis igår. Inget märkvärdigt sådär egentligen.
 
Vi hade det trevligt trots det att han släckte ner hela ladugården och fick mig att tro att det var strömavbrott. Så var inte fallet. Dopp värmaren hade lossnar ifrån själva handtaget, slagit rätt ner i vattnet , blivit ett skapligt el moln och därefter slog jordfels brytaren ut vilket resulterade i en svart ladugård.
 
Var bara en jävla tur att han inte fick el i sig. Vet inte vad jag skulle tagit mig till om jag hittat honom livslös där uppe hos kalvarna. 
 
Vi kom ner till ladugården runt fem, halv sex för att byta av mamma och pappa. Dom skulle iväg för att förbereda inför ett par dagar utav försäljning av ostkaka, ost och kalvdans. Dom har det vid sidan om och jag är imponerad över hur dom orkar med både det och att köra pågår i ladugården. Men vi bytte av dom för att underlätta. Man måste hjälpa till för att allting ska klaffa. 
 
 
Halv nio kom vi ifrån ladugården. Mjölkade, slog igång disken, tog in ett par kor i verkstolen som var öm efter förra veckans Klövverkning, tog in en kviga för kalvning och fixade med kalvar. 
 
Hem för att äta, duscha och sova. 
 
Mina dagar ser ut så här numera. Jobb på gården, äta, sova och hinna med lite annat runt omkring detta.
 
Körde ett pass på gymmet igår, men kroppen blev dålig efteråt. Frossa,halsont och lågt med energi. Är väll bara att inse att den inte pallar för tillfället. Väntar på svar blodprover så får vi se om det visar någonting...