Att flytta en ko på 600kg.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Och där stod både 81 och 269 i boxen och gav typ blickarna att vi kommer inte röra oss ur fläcken bitches. För jag lovar att när en ko på 600kg har bestämt sig för en sak har man inte så mycket att sätta till med några kg strax över 60. 
 
 
Det var ju så att dessa 2 damer skulle in i Box för det snart är dags för dom att kalva. In kom dom så småning om men valde snabbt som attan att ordagrant hoppa in i samma Box. Jag och T försökte säkerligen i en kvart att få en utav damerna att kliva ut och in i en annan box, vilket resulterade i ett misslyckande. Vi fick ringa farbror som också trodde de skulle vara enkelt, men icke. 3 personer och en vallhund vid namn Zeb som visade var skåpet skulle stå så fick vi it 81 och in henne i en annan Box. Tacka fan för vallhund alltså ! 
 
 
 
Annars så här på slut tampen av kvällen seminerade jag ett par kor. 108 med köttras och 40 med tjuren Arbiter. För första gången på länge så gick det bra ! Har bara krånglat för mig på slutet känns det som. Alltså korna blir dräktiga, men det har tagit tid och krånglat. Men ikväll sa det bara smack! 
 
Nu ska jag faktiskt fixa mig för kvällen. Imorgon ska jag mjölka morgon istället för syster som troligtvis ligger i magsjuka. Man ställer upp för varandra. Så är det bara !