The best 9.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Dessa 9 Bilder ifrån min instagram är de som ni följare gillat mest. 
 
Följer du mig inte på instagram ? Du hittar mig under namnet Piganlina
 
En bild när jag körde en throwback. 1069 som i oktober förra året fick ett tvillingpar som fick namnet 401 Mercedes och 402 Benz. Båda är Seminerade och troligtvis dräktiga. 
 
 
Årets julkort som spred en hel del glada miner och glädje. Inte minst här i byn där mamma blev stoppad av ett par stycken som sett fotot. 
Ska dock erkänna att det tog lång tid innan vi fick till fotot. En sprallig liten jersey kviga vid namn Aska hade sina spratt och skutt. När Dennis frågar varför jag just skulle välja henne så var svaret enkel . Hon är ju så söt. 
 
 
 
Sen blev det ju såklart en drös med bilder på Aska under detta år. Vackrare liten varelse har jag nog aldrig beskådat. 
 
 
 
 
Sen denna bild. En ifrån nyligen. När jag kände lugnet och för en gångs skull julstämning. 
 
 
Den där dagen när fina Linnea var här. En av mina trogna följare som önskade sig i julklapp att få träffa och vara med mig hos korna. Sagt och gjort så blev det äntligen av. En tjej utav guld med stort hjärta !<3
 
 
Bilden på mig och min käresta. När vi slängde av oss ladugårds kläderna och drog på oss lite finare trasor. Julbal sent inpå kvällen för att senare upp dagen efter för att mjölka. 
 
 
Jokk. En sådan otroligt klok och vacker hund. Charmar dom flesta och speciellt med sitt blåa udda öga. Han älskar snön. Och denna blicken på bilden dör man utav. 
 
 
The last pic. På en pojke. En söt lurvig plutt som hade tagit sig upp på foder Bordet och slumrat där en stund. Som en liten nalle Björn.