Vi ska nog få ihop det.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Alltså mitt liv för tillfället. Igår hade jag panik för att försöka få allting att gå ihop. Idag kände jag
mig lite lugnare. 
 
 
 
Nu måste jag ta en dag i sänder. För just i detta tillfälle har jag en kommande helg tillsammans med Mammi med sjukt mycket jobb på gården. Sammanlagt 2 sjukskrivningar under helgen, varav en som fortsätter ett par veckors tid. 
 
Jag är numera frisk och har dragit igång träningen på gymmet igen, vilket är 5-6 dagar i veckan beroende på vilket upplägg jag kör. 
 
Fick något ryck tillsammans med bästis typ förra veckan och påbörjade projekt blivande sovrum. Vi började riva ut den fula mattan i rummet sen så barkade det iväg. Just nu är snart gipsskivorna helt uppe och projektet fortsätter.
 
 
Mitt i allt detta så är det på gång att börja rivas inför byggnation utav kalvstall i ladugården kommande vecka , sen så kör vi på så det ryker där. 
 
 
 
Hur jag ska få ihop arbete på gården, den seriösa livsstilen med träning och kost, renovering i huset, en pojkvän och projekten som går av stapeln i ladugården. Det har jag inte riktigt förstått själv än. Men jag ska nog kunna sno ihop detta på dessa 24 timmar som är på dygnet. 
 
Det löser sig alltid. På ett eller annat vis.