En hel del ändringar.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Det har hänt en del på gården senaste tiden. Mycket jag snappat upp och mycket jag förträngt på grund utav min hypomani period som slog över igår till nedstämdhet. In på psyk. Lite korrigeringar. Idag mår jag bättre. Ska ta sömn tabletter i en veckas tid nu för att låta hjärnan vila ikapp och kroppen slappna av.
 
Men händelse på gården är att de kvigor som ska senineras under sommaren kommer vi själva att Seminera. Där vi haft kvigorna på hotell har det hänt en tragisk grej som gör att vi kommer Seminera själva i sommar. Med respekt för inblandade personer kommer jag inte gå ut med mer information om detta. 
 
Kvällens mjölkning kördes med kära mamma och vallhunden Wille. Gått segt , men effektivt. Segt i min hjärna , men effektivt i övrigt. Hade besök utav veterinären som fick kalka 1219 som fortfarande inte är helt reko efter gårdagens kalvnings förlamning. Hon var inte piss dålig , utan stod upp. Men vinglade från och till , samt var loj i blicken och liten aptit. 
 
 
 
Efter detta så drog jag iväg till andra stället för att kolla lite brunster på de kvigor som ska senineras. Verkade lugnt. Seminerade en dam igår förmiddag. 
 
Nu ska denna piga sova. Upp imorgon igen. Vet att morgonens mjölkning, samt att Gåsen och 139 ska semineras. Vad som händer resterande av dagen får väntas och se.