Jag följer inte ramarna. Därför dömmer gärna människor mig och tycker jag är helt fucked up.

publicerat i Pigan talar ut! ♥;

Okej, jag måste få avreagera mig. Jävligt mycket dessutom. 

Nog för dom flesta som känner mig eller följt mitt liv under dessa år som jag drivit bloggen vet att jag ids inte med dessa ramar man ska eller bör följa för att passa in i dagens samhälle. 

Senaste tiden har jag fått en hel del "negativa" kommentarer angående att jag knäcker extra med striptease och viker ut mig på en sida på internet. Att jag borde tänka på att jag har pojkvän numera och tänka på allt snack som går. 

Nu till saken. 

Jag tjänar pengar på det jag gör och jag trivs bra. Jag känner mig nöjd och tillfreds! Annars skulle jag aldrig hålla på med det här. Jag har alltid varit fascinerad av striptease och lättklätt enda sedan barnsben. Hade jag bara haft mer skinn på näsan under mina tidigare år i mitt liv så hade jag börjar betydligt mycket tidigare. Garanterat! Men tillbaka i tiden var jag alltid rädd om andras åsikter och tankar. 

Skillnaden nu är att det inte rör mig i ryggen. Snacka bäst ni vill. För jag mår bra. Jag trivs. 

Jag valde att lämna min "comfort zone", satsa och göra det jag vill göra. Och nu råkar det just vara striptease och lättklätt/topless. 

Och med det där att jag är i ett förhållande med R. Han stöttar mig. Litar på mig. Jag har kört raka puckar sedan dag ett som vi började att träffas 

Som han brukar säga "Hade jag varit tjej hade jag gjort samma sak!" . 

Så medan ni som sitter och funderar över mitt liv och mina val. Allting jag gör. Hur jag ser ut. Vad jag väljer att göra här i livet. Medan NI sitter och gör det så tänker jag fortsätta mitt race, klappa mig själv på axeln och ha jävligt roligt !