Min resa räknas !

publicerat i
På drygt 4 månader har jag inte tränat ordentligt. Sedan jag drabbades av utmattnings depressionen så har jag haft träningsförbud för att lära mig att varva ner o läka kroppen. Nu har jag fått tillåtelse att börja träna o känna efter hur jag klarar av detta. Första tränings passet var idag o redan nu har jag träningsvärk!!!
 
På bilden ser ni mig o Johan uppe till vänster när jag kör cleanandjerks. På andra bilden ser ni Johan. 
 
Eftersom jag ska sätta igång med träningen igen , först o främst gymma för att träna upp styrkan för polen, så bad jag min vän Johan om hjälp. Så idag tog jag mig in till Gävle på Kraftsportklubben. Blev ett pass med Johan o Robin ifrån gänget "liftandgain".
 
Vi körde ett helkropps pass. Negative chins, deadlifts, cleanandjerk o knäböj. Det är sjukt att jag förlorat i stort sätt all kraft o muskler på dessa månader. Jag pallar ingenting typ. 30 kg i knäböj o deadlifts, sen endast 20 kg i cleanandjerk. Kände mig dålig ett tag för har pallat mycket mer förut. Men som pojkarna sa "Det är bättre att börja långsamt med lägre vikter för att inte riskera att skada min kropp" och att "Min resa räknas". 
 
 
 
Är så otroligt imponerad över dessa grabbar. Så mycket som dom pushar o peppar varandra i träningen o hur mycket tid o arbete dom lägger ner. Att dom peppade o skrek på mig idag gjorde att jag orkade fortsätta alla reps per set som var 10x3. Jag är stolt över mig själv o att jag klarade ett pass i gymmet. Att jag kände ett lyckorus efteråt o att jag verkligen ser fram emot att sätta igång igen! Fy fan vad härligt!!!!!