Jävla skit dag.

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;
Jag har säkert loggat in på bloggen 27392983 gånger, försökt skriva något och sen raderat det. Motivationen för att blogga finns inte riktigt här idag.

Det har inte varit en superbra dag idag kanske är det därför? Allt har gått förjävla segt, krånglat eller bara irriterat mig på något sätt. Kändes som att jag kunde slå sönder högtryckstvätten i tusen delar när jag insåg att slangen hade frusit för att det var så kallt, så därför kom inget vatten.

Jag seminerade 3 kor och den första var lite svårare än de andra två. Bara utav detta kändes det som att kunde ge upp, slänga pistoletten åt helvete och gråta. Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Det är mycket som händer nu, men ändå inte. Känns som att jag går i ett vakkum i stort sätt hela tiden där tankar och grubblerier trycks runt om mitt huvud.

Sen denna kyla. Ska egentligen inte klaga, det var ju bra mycket kallare förra året. Men fyfan! Att kliva upp på morgonen, stiga upp ur varma sängen, huttra och samtidigt klä på sig kläder och sen bege sig ut i bilen för att åka iväg till ladugården. Nej, jag gillar ladugården och korna. Men absolut inte vintern och kylan. Förhoppningsvis går februari fort och sen går det emot våååååren.

Veterinären har försökt ringa mig idag, men såg det inte förrän bra mycket senare efter det han ringt. Lite provsvar ifrån gårdagen på korna fick jag genom mail. Både bra och dåligt. Orkar inte gå in på det. Finns en odling kvar på 641 mjölk som vi får svar om imorgon. Kan väll skriva lite om det imorgon istället när jag förhoppningsvis känner mig lite mer toppen i kroppen och i knoppen.
Kanske ska ta och duscha så man luktar lite fräschare istället för kossa.
Sen krypa ner bredvid Min Fina Karl som ligger och sover sedan ett par timmar tillbaka.♥