Piganlina

Vårkänslor i luften.
Våren är verkligen på ingång, eller den är verkligen här nu!

Igår såg jag första tussilagon , det var ljust enda fram emot halv sju på kvällningen, ljummet i luften när jag var ute och gick med Ida i vagnen och jokk bredvid. Så härligt ! 

(null)

Idag har verkligen inte varit någon mindre tokig dag heller för den delen. Så otroligt härligt väder ute ! Med solen som kikat fram och en 15 plus  i luften. Ska verkligen inte klaga.

Ledig idag ifrån ladugården. Eller inte helt ledig. Haft sammanlagt 3 semineringar. 2 kvigor som jag skrev om igår. 

Sen hade jag 144 Villa som skulle få sig en dos, ett omlöp tråkigt nog. Hon är efter VR April x R David. Senaste 12 månaderna har hon mjölkar 10112 kg mjölk och 10997 ecm mjölk.

Hennes mamma 827 vi hade förut var riktigt trögmjölkad , men 144 är däremot lätt mjölkad. April lämnar lite  bättre flöde tydligen. Perfekt match. 

(null)

Har annars varit och haft egentid med Kim på studio Q i Gävle. 

Hon gör mina volym fransar och jag är inte annat än super nöjd med henne ! Så duktig och sitter gör dom! Ett hett tips om Du bor i närheten.

Ida är trött idag. Sovit sedan jag åkte, väckte henne för amning och nu somnat igen. Tänk att man blir orolig så fort någonting ändras . Hon brukar aldrig sova så här , utan vara vaken hela dagarna.

Dags för min del att krypa till sängs snart. Ska upp imorgon för att mjölka morgonens pass medan Dennis och Ida får sova vidare. 


Förresten !
2 inlägg om dagen, är det lagomt ? Klicka ❤️ om du tycker det. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress