Piganlina

Kaotiskt dag.
Hur började min morgon? 

Hade totalt alldeles glömt bort (amnings hjärna?!) att jag skulle ta morgonens pass tillsammans med mamma istället för pappa. Hade inte ställt klockan och hade ljudlöst på mobilen. 

Sisådär halv 6 imorse kom farbror knackandes på dörren varpå Dennis öppnade. Satt och ammade Ida som vaknat tidigare. Hörde hur han sa att jag skulle jobba. Var helt hundra på att jag inte skulle göra det. Kollade ju schemat igår kväll tänkte jag. 

Ringde upp mamma. Var allmänt grinig. La på. Grät. Var less. Grät mer. Hade en fin Dennis som lugnade mig. Ville inte ha korna, var bara less på dom.

Till slut kom jag iväg tillsammans med Ida. Packade ner henne i vagnen. Mamma stod och mjölkade. Hade precis börjat. För tydligen hade hon på något vis inte hittat nycklarna till bilen denna morgon så farbror hade fått hämta henne. 

KAOS!

6 imorse var vi igång. En timme sent. Allt för ett par nycklar och en amnings hjärna. Någon sur min ifrån min del. Min mamma som höll sig på avstånd (hon vet hur mitt temperament är i vissa fall) och vi jobbade på varsitt håll innan vi sakta men säkert började teama ihop. 

(null)

Att det var snor kallt ute imorse (eller har varit hela dagen!) gjorde inte saken direkt bättre. Eller att jag pang tjom hade 6 semineringar till kvällen. Kul att dom visar bra brunster, men skulle vara ypperligt om dom kunde visa en varje dag typ. 

Okej, jag var egentligen bara inte på kolla-vad-vi-brunstar-bra-humör. 

(null)

Att dessutom min vecka i månaden är på ingång gör inte saken så mycket bättre heller. Kan vara lite sådär extra känslig och mer agg dagarna innan. Någon som kan relatera?! 

Men till slut tog vi morgonen i hamn med alla sysslor klara innan frukost. 

Seminerade 40 ännu en gång innan jag begav mig hemåt med lillan. Sov en 30 minuter på dagen. Fixade hemma. Förberedde käk. Pussade på Dennis mär han kom hem. Åt tillsammans med honom. Hade en grinig trött Ida brevid oss. Tillbaka till ladugården.

Seminerade 4 damer ikväll. Inte 6 som tänkt utan blev 4 (tack och lov!).

Lite sådär har min dag varit idag. Hoppas morgondagen blir bättre.

Nu sova. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress