Piganlina

Jag fick en chock.
Jag vill börja detta inlägg med att säga tusen miljoners otroligt med tack! Statistiken har skjutit i höjden denna dag och jag känner att det verkligen är roligt att blogga intensivt igen. Som jag saknat det! 

Men till en helt annan grej.

Jag är en sådan där person att när jag väll fått för mig att fixa något så ska jag göra det. Idag var en sådan dag. Fick för mig imorse att jag skulle ha en almanacka.

BUMS! NU! DIREKT! ÖGONABÖJ! PÅ SEKUNDEN!

Ja ni fattar 🙃

Så idag var jag iväg till staden och 3 timmar senare hade jag hittat en ! Nu ska det organiseras! Och planeras! Är så mycket i skallen som behöver sorteras..

(null)Men körde morgonens mjölkning tillsammans med mamma och riktigt bra fick det. Det flöt på fint i princip hela tiden. 

(null)


Men!

Jag fick en stor chock. 151 kom hoppandes på 3 ben. Det hade bara hänt under natten. Hon blev verkad i helgen som var utan några konstigheter , men nu sisådär 5 dagar senare så är hon kass.

Så jag tog upp henne i verkstolen vi har för att kolla hennes klöv. Det visade sig vara en liten böld som letat sig fram. Behövde bara slipa lite lätt med rondellen så kom den fram och var sipprade lite lätt.

Så jag valde att limma fast en kloss på den friska klövhalvan för att kunna avbelasta den sjuka. Och den satt som en smäck! Gick betydligt bättre än innan. Öm såklart, men bättre.

(null)

När vi endå är inne på 151 så kan jag berätta om att jag seminerade henne dotter ikväll.

Så otroligt snygg andra kalvare så det inte är klokt ! 
Far är Vh Ponder och morfar Vh Mito.

Seminerade henne med könssorterad sperma utav tjuren Parkavenue. Hoppas såklart på att hon tar sig dräktig! 

(null)

(null)


(null)

(null)

Men nu ska jag se till att en liten rastlös dam här brevid somnar , beställa sperma åt fjällkon Snögås och sen sova. 

Klicka gärna ❤️

Kramar 
Michaela

Vad jag känner igen mig med "NU NU, INTE SEN UTAN NUUUUUU, SKA JAG HA DETTA eller GÖRA DETTA, INTE SEN!!" 🤣

En gång var jag bara tvungen att ha ett par fönsterlampor, närmsta stad ca 45 min bort. Var ca 55 min innan dom stängde. Men jag hann 😂😂

@mamamicca

Svar: Hahaha dom fönsterlamporna var livsviktiga! 😂
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress