Piganlina

Välkommen tillbaka piganlina.
Börjar med att säga "välkommen tillbaka piganlina!". Efter flera testade portaler och en annan domän så är det nu slut flyttat för mig. Blogg.se som portal och piganlina.nu som adress. Så mycket smidigare och appen är guld!

Ny vecka, nya tag var det ja. Och nog allt blir det att ta nya tag imorgon. För idag har varit en trälig dag. Ska inte klaga på att Ida tog sovmorgon till 07.30, absolut inte. Men det har varit tufft med den tösen denna dag. 

Om hon är inne i någon period, bara inte hade en bra dag eller om det är en tand på gång. Det får väntas att se. 

Haft ett möte under förmiddagen. Tyvärr kan jag inte avslöja allt för mycket för tillfället. Inom snar framtid hoppas jag. Är så täven på att dela allting nu mer er , men jag kan inte. Jag hoppas det blir som tänkt iaf. Snälla håll tummarna för oss. 

Efter mötet hem en sväng. Plockade ihop lite, var irriterad, tvättade och förberedde inför kvällen. Var ännu mer irriterad. Mycket omständigheter under dagen och mycket som inte blivit gjort i ladugården. Bara att bita ihop och köra.

(null)         


En gnekig Ida packades in i bilen och iväg drog vi emot ladugården. Förberedde gropen, tappade upp ett klövbad åt korna, sen började Ida skrika. Packade ner henne i liggdelen på vagnen och bar ner henne till gropen. 

(null)         


Tog in första gänget med kor. Tvättade korna på ena sidan. Sen började hon gråta. Upp för att vagga, sen slappnade hon av. Ner i gropen igen, sen började hon gråta. Grät själv en skvätt. Blev stressad med tanke på att 19 är mjölk bilen här för att hämta mjölk. Och då ska det vara färdig mjölkat. Släng på de där känsliga-innan-mens-dagarna också så förstår ni säkerligen. 
 
 Dennis körde på foder och blev precis klar så han fick ta över. Lyckades få henne att somna. 

(null)         


Sen sov hon, hela mjölkningen. Men när jag stängde av vakuumet så vaknade hon. Ammade, bytte blöja men hon ville inte ner i vagnen igen. Så Dennis tog över henne och åkte hem. 

Spolade av gropen och slängde igång disken. Såg till att tank disken fungerade och gick igenom. 

Nu ska jag snart sova. Upp imorgon och hoppas på en bättre dag. Eller sova, disken krånglar i ladugården så ska dit om en sväng och kolla läget. 

Klicka gärna ett hjärta nedanför om du gillar att jag är tillbaka ❤️

Ullis

Självklart

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress