En tillbakablick .

publicerat i Livet på Häckle gård ♥;

Okej, vi kan väll kika tillbaka på denna helg en skvätt och bara liksom njuta av det som varit ?


(null)Solen har kikat fram och graderna har börjat leta sig uppåt. Hur härligt är inte det liksom?! 


Helgen blev inte riktigt som tänkt med lite mindre tid tillsammans med Dennis än vad som varit planerat. Blir lätt så när vi går lite omlott varandra om helgerna. Ska väll bli bättre varteftersom. 


Han ska börja köra lastbil på andra tider från och med nästa vecka, i samma veva kommer jag börja gå endast morgon pass i veckorna . Helgerna kan jag gå kvällar om det är så. 


 Varför detta ?


Jo för Ida har väldigt svårt att slappna av för att sova på eftermiddagarna och dagarna. Hon sover typ aldrig mer än en powernap på 10-15 minuter. Resterande av tiden är hon vaken. Hon sover dock om nätterna istället, vilket vi är otroligt tacksamma för! 

Så hon sover bäst om mornarna. Därför är det bättre för mig att ha henne med hos korna då. 


(null)Det är ett gissel att få ihop det ibland, men det går. Man behöver bara hitta lösningar som funkar just där och då. Men vissa dagar är det piss jobbigt. 


I helgen kom även denna tös till världen. En liten Jersey. Eller inte helt renrasig. Är jersey/Holstein/Jersey. Men underbart vacker och med tindrande ögon! Efter tjuren Genominator. 


(null)(null)


(null)


Det har skimrat med massvis utav olika färger på himlen om kvällarna. Både jag och korna har njutit utav utsikten i den öppna lösdriften. 


(null)


Vet ni vad jag dessutom lyckats med? 
Värsta tabben i hela min karriär som seminör. Jag glömde kärlet öppet och en kanister uppe. Ni får läsa mer om det imorgon. Och om vi är tvugna att kassera doser för sisådär 10-15 tusen spänn. 

Kommentera inlägget här :