Piganlina

Nu är det officiellt.
Den 1 januari 2018 och ett sprllans nytt år. Detta år kunde verkligen inte startat bättre.
 
Nör klockan slår tolv och det nya året är officiellt så står jag och Dennis framför ladugården. Fyverkerierna spred sig i olika färger, sken över den mörka himlen och snön föll uppefrån och virvlade runt omkring oss.
 
Han trädde en ring på mitt finger och jag ett ring på hans finger. En varsin ring i vott och rött guld, varav min har 7 små diamanter snett korsande över framsidan. 
 
Den där känslan av att stå där med min livs kärlek och ha korna bakom oss som publik av våran förlovning. Den känslan går inte att beskriva.
 
Mamma ringde, tjoade och grät. Jag grät ikapp. Svärfar tjoade tillsammans med svärmor. Bästis ringer och gråter av lycka. Meddelar dom närmsta jag har. En sjuk känsla att göra det officiellt för vänner och familj. 
 
Enda sedan den dagen jag såg Dennis har jag tänkt att det är han jag ska ha. Det har alltid funnits någonting speciellt mellan oss. En dragningskraft utan dess like. Någon unik connection. I mina tidigare förhållanden har jag försökt få mig att tro att det här är min liv kärlek, gjort allt för att det ska kunna bli så och till slut har det inte blivit som jag tänkt och det har i slutet krashat. 
 
Men denna gång är annorlunda. En sådan där känsla i själen som har funnit ett lugn och slagit sig till ro tillsammans med en människa jag älskar mest av allt i hela universum, miljoners varv runt solen och månen. Det går inte att beskriva i ord hur mycket denna människa betyder för mig. Han är min andra halva, hela min värld och min livskamrat. 
 
Att han dessutom funnit en slags ro i ladugården tillsammans med mig och korna gör det hela ännu bättre. Drömmen är att i framtiden kunna driva gården tillsammans med han och ha våra egna småttingar springades där. 
 
Jag är lycklig. Så jävla lycklig. Det går inte att beskriva. 
 
Han kom in i mitt värld och vände hela min värld upp och ner. Fick mig att inse vad som är sann kärlek, hur älskad man kan vara av en annan människa och hur mycket man kan älska en annan människa tillbaka. 
 
Jag vet inte vad jag ska printa ner för mer ord och meningar i det här inlägget.
Jag behöver nog bara smälta det här.
 
 
 
Gintare Mullback

Grattis er

Svar: tack snälla :)
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress