Piganlina

Mina mål föregående år.
Överallt idag så svämmar det över på sociala medier att idag är det ett nytt år. Årets första dag. Nya möjligheter. Men egentligen så är det en helt vanlig dag, precis som vilken annan dag som helst på året. Men på något vis blir det någonting mentalt. 
 
Förra året hade jag inga nyårslöften. Det tänker jag inte ha i år heller för den delen. Utan jag kommer sätta större mål och delmål till dessa mål som jag ska försöka uppnå innan detta årets slut. 
 
Jag har dock inte tänkt ut vad jag ska ha för mål. Jag vill satsa mer helhjärtat på instagram och växa där. Men även vara mer aktiv på bloggen. Jag har mål jag vill uppnå i ladugården och bland korna. Jag vill få huset betydligt mer klart än vad det är nu. Jag vill fortsätta att växa i mig själv och lära känna det är lugnet jag fått nys om snöppet bättre.
 
Föregående årets mål var detta.
 
Att debutera i Bikinifitness - vilket jag gjorde. Jag gick på en 20 veckors diet. Tampades med att ha kontroll över maten, köra cardio sen mornar och kvällar, få in gympass emellan ladugården och träna posering därefter. Jag grät när jag fick hem mina skor som glimrade och jag grät ännu mer när min bikini var klar inför tävlingen. Nog för att jag inte skulle göra om detta idag eller att jag idag tycker att jag aldrig skulle satt mig in i det här för att det gett mig så mycket konsekvenser. Trots detta så gjorde jag det. Jag satt upp ett mål, krigade och tog mig dit jag ville. 
 
Att få bloggen skarpare - Detta känns som att jag misslyckats med faktiskt. Jag har haft så mycket bollar i luften att jag lagt sociala medier lite vid sidan av. Fokuserat på annat i livet och sen har mina svängningar i det bipolära dragit iväg neråt och en del depressioner har jag genomgått.
 
Att ta tag i huset - Hade inte Dennis kommit in i mitt liv hade nog denna punkt fortfarande varit orörd. Under mina maniska perioder i det bipolära har jag varit uppe sena nätter och fått för mig att börja renovering. I början var det hallen som var halvt renoverad, sen var det köket och sen var det sovrummer vi har nu. Allting har carit kaos och halvgjort. Men nu börjar det reda upp sig. Ett nytt mysigt sovrum är klart. Vi ska snart fixa det sista i köket och därefter har vi en del planer. Men det avslöjar jag senare.
 
Bli skuldfri - Under mina maniska perioder handlade jag mycket på faktura. Impuls deluxe. Det slutade med att jag drog på mig skulder. Här har Mamma och Dennis hjälpt mig otroligt mycket och jag är evigt tacksam. Det är inte så att dom betalat åt mig utan jag har fått hjälp i hur jag ska strukturera upp ekonomin. Så december 2017 betalade jag in sista summan på några tusen och jag är numera helt utan skulder.
 
Fortsätta att vara mig själv - Jag fortsatte som vanligt. Var mig själv.
 
Växa i mig själv - Jag skulle ta allting turbulent ifrån 2016 till att växa under 2017. Men i det stora hela så var mitt 2017 mer turbulent än 2016. Jag var vilsen större delen av året, men landade under sista 3 månaderna i slutet av året.
 
Ansöka till bonde söker fru 2018 - Hur tänkte jag där ? Jag skulle idag aldrig få för mig att ansöka om jag skule varit singel. Mina senaste år har varit turbulenta och jag skulle inte orka med mer kaos i min vardag och i mitt sinne. Att jag skulle hitta min livs kärlek under 2017 fanns inte heller på världskartan, men ibland svänger det över till någonting man inte kunnat drömma om.
 
Så nu ska jag klura på målen för detta år. Jag vet inte om jag ska sätta några mål. Funderar istället på om det ska bara få bli som det blir. Jag tror nästan det är bäst så. Ingen jäkt och ingen press. Livet blir som det blir och allting har en mening.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress