Piganlina

Jag mår bra och jag vet att ni uppskattar det.
Saknar det här med att uppdatera bloggen intensivt, eller regelbundet iaf. Men det känns som om det behövs en liten touch av förnyelse här inne hos mig. 
 
Så under eftermiddagen var jag iväg till min kusin Marie. Hon är 5 år yngre än mig, men vi förstår varandra och kommunicerar bra. I våras satte vi oss ner och diskuterade i timmar när hon mitt i allt säger att hon är Bipolär. Hon kan sätta orden i munnen på mig. Hur jag kan känna, tycka, tänka och leva stundtals. Det är lite läskigt, men endå skönt att det finns en människa i min närhet som har denna sjukdom också. 
 
Det är liksom skönt att ha någon nära som förstår varför jag är som jag är i vissa perioder. Det känns tryggt att ha henne faktiskt. 
 
Men det var inte det jag skulle komma fram till, våran bipolaritet och att vi är lika på det planen. Utan det jag skulle komma fram till är att Marie har alltid varit otroligt duktig att rita och måla. Hon är kreativ på sitt sätt. Som hon sa till mig idag så tror hon att det bipolära gjort henne så kreativ i att måla, likväl som mig med att formulera mig i skrift. 
 
Men tillbaka till den röda tråden jag försökte att hålla, men som sprack...
 
Jag slängde iväg en förfrågan till henne och kollade om hon var intresserad av att skissa och göra en ny header som jag kan ha här på bloggen. Mitt liv, i en header och med en tecknad stil. Efter ett x antal timmars snack, kaffe, godsaker och disukssioner så kom vi fram till hur hon skulle gå tillväga. Det här kommer bli bra! 
 
 
Känns som om det är dags för någonting nytt. Mycket för att jag vuxit som person, landat mer i livet och inte är överallt och ingenstans och härjar 6383 gånger i veckan.
 
Det var väll detta jag ville meddela i det här inlägget. Ganske värdelöst egentligen. Eller jag vet inte. Kändes inte så vettigt att skriva det här för så roligt det kanske inte var. 
 
Men det var det jag ville meddela er. 
 
Att en sprillans ny dunder super störtskön design är på gång, katergorierna ska rensas och jag ska bli bättre på att blogga. För jag mår bra utav det. Jag vet att ni uppskattar det. Men det bästa utav allt är att jag kan gå tillbaka och läsa igenom varje inlägg under varje år som gått. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress