Piganlina

En riktig korsning.
Andra dagen av januari är här Och snart går det över till den tredje. 
 
Jag och Dennis tänkte ta sovmorgon denna morgon , men så blev det inte. Han fick rycka ut på jobb. Så där rök våran sovmorgon. Men jag förstår honom till punkt och pricka. Jag vet Sjölv hur det är när man planerar och det inte blir som tänkt för att det hänt något speciellt i ladugården.
 
Körde kvällens pass tillsammans med Sofia. Jag sprang runt i gropen precis som vanligt för där trivs jag som bäst. Sofia skötte fösning av kor, kalvar och mockande utav lösdriften. 
 
Allting flöt på och blev som det var tänkt. Under dessa 2 dagar har 2 kvigor kalvat in. 332 Myrna (döpt efter myrna som var inne i big brother huset tillsammans med mig) fick en kviga. Trevlig blandning är det på Myrna med. Jersey x Holstein x SRB. Tösen hon fick nu är en korsning mellan ayshire x Jersey x Holstein.
 
En riktigt skaplig korsning. 
 
 
 
Kan tillägga att denna dam är to die for när det gäller juvret och magkänslan säger att hon kommer mjölka på Denna damm. 
 
 
 
Sen har vi 346 Rocka-Billy. Våran första Rockstar kviga som kalvat in. Hon fick en kviga efter Vr Wookie.
 
 
Annars är det lugnt i ladugården. Snart drar alla kalvningarna igång för Januari månad. Har en hel kalvningar denna månad. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress