Piganlina

Var ska jag börja ?
Som rubriken lyder. Var ska jag börja ?
 
Kan börja med att tala om att det varit sjukt mycket senaste tiden. Har som jag skrivit förut haft problem med mitt bipolära. En svacka neråt. Inte känt något för livet överhuvudtaget en period. Dock börjar den antidepressiva medicinen att fungera.
 
 
 
Jobbat mycket och lite till. Stress och jäkt. Fått bromsa för att inte krascha.
 
Men ska skriva ett stort inlägg imorgon om hur livet är för tillfället , var jag hållit hus senaste tiden och vad jag hittat på. 
 
Ikväll har jag iaf kört kvällens pass i ladugården tillsammans med Dennis. Vi började i tid och allting flöt på riktigt bra. 
 
Dennis kikar ner i gropen och säger att nu flyter det på bra. Så ska man aldrig säga.
 
 
 
Någon minut senare när vi har 23 kor kvar att mjölka så ringer mamma. Det har blivit ett problem på andra stället vi har. Jag och Dennis skyndar oss med att åka dit.
 
Problem med en brunstig kviga som försöka hoppat ifrån sin djupströ bädd till tjejerna i andra bädden. Hamnat över grinden och hängde så fint det. Farbror och Dennis fick över henne till slut. Vi satt dit några extra grindar sen drog vi tillbaka till ladugården för att mjölka de sista korna. 
 
 
 
Halv åtta kunde vi andas ut och stänga av vakuumet. Strax efter åtta var disken igång. Dennis körde på foder och lasta i ordningen foder vagnen inför morgondagen. Under tiden fixade jag det sista hos kalvarna, gosade och pussade på dom lite extra och dushade ren Zeb. 
 
Klockan tio denna kväll käkade vi middag. Det är lite så när man är bonde. Man får ta dagen lite som den kommer. Ibland kan man äta i skaplig tid, ibland inte. Ibland får man mer sömn och ibland mindre. 
 
Nu ska jag sova. Kvällens pass i ladugården men ska upp tidigt för att Seminera en kviga. 
 
Over and out.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress