Piganlina

En resumé.
Så vad har jag hunnit med senaste tiden?
 
 
Jag har under 2-3 veckors tid försökt hållt huvudet över ytan. Denna period när mina antidepressiva sattes in ordentligt. 
 
 
 
I samma veva en hel del jobb. Massor av jobb. Med en stöttande familj och pojkvän.
 
Jag och Dennis drog iväg norrut. Till Nordanås närmare bestämt. Sisådär 50 mil norrut. Till hans stuga. Där tillbringade vi torsdag kväll till söndag förmiddag. Bara tog det lugnt, åt gott, var ute och vandrade, kikade in naturen, han körde runt och visade mig olika smultron ställen och bara Andades liksom. Guldvärt.
 
 
 
 
 
Hemma igen. En ny djurskötare har vi i ladugården. Sofia. En lättnad och hon är guld. Att hon dessutom kan Seminera är en lättnad med. Att hon har koll på läget på den fronten. Har haft sådan stress över att det bara är jag och pappa som seminerat sedan syster slutade. Eftersom pappa har tusentals saker att göra så har huvud ansvaret legat på mig. 
 
Förutom att Netty försvann för någon dag sedan så har en ko förolyckats. 195 låg död i skrapgången samma morgon när mamma och pappa kom dit. Blod ur munnen och näsan. Troligtvis något vasst som förstört henne inuti som gjort att hon dött. 
 
En 30 års fest har hunnits med också. I lördags för min Bästa vän Joel. Han är guld denna människa. Finns alltid där i ur och skur. En lyckad kväll med mat, kaffe, tårta och dans. Nyktert såklart. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress